Hallo.

Ik ben Karin Bakker en samen met mijn partner Oane Jensma wonen we alweer zo,n drie jaar in een klein rood huisje aan de Dyksterhuzen in Beetgumermolen, lekker buitenuit, tussen de dorpen in.

Van oorsprong kom ik uit Leeuwarden en ben na de HAVO en MEAO naar Groningen vertrokken om daar Fysiotherapie te gaan studeren. Tijdens deze studie heb ik een opleiding gevolgd voor Uiterlijke Verzorging. De laatste twee jaar van de opleiding heb ik in Amsterdam voltooid, daar heb ik trainingen gevolgd voor o.a. Visagiste, theater make-up (grimeren) en camouflage bij littekens/brandwonden zowel als in het gezicht en gelaat.

Achter in de tuin staat een Chalet waar de behandelingen uiteindelijk zullen plaatsvinden; die wordt op dit moment grondig aangepakt, zowel de binnen- als buitenkant. Gelukkig heb ik een hele handige man plus het feit dat ik goed kan dirigeren, dus dat komt helemaal goed!

Voorheen werd de Chalet gebruikt voor bed&brochje en was zeer in trek bij mensen uit de randstad met hun trouwe viervoeter(s), de hond. Mocht u langskomen voor een afspraak dan zal ik u waarschijnlijk alles in geuren en kleuren vertellen!

Oant sjen in de SinneTempel,


Karin Bakker


klik hier voor een vergroting.  klik hier voor een vergroting. klik hier voor een vergroting. klik hier voor een vergroting. klik hier voor een vergroting.